Niet de lange maar de linkerbaan

Niet de lange maar de linkerbaan

Niet de lange maar de linkerbaan

Niet de lange maar de linkerbaan

Dit is waar het nu en straks gebeurt. Dat is de belofte van STAR. De belofte van Uitgesproken Gasten? We vinden samen precies de juiste tone of voice voor alle webteksten van deze sterspeler in projectdetachering. Kies je voor een baantje of een carrière? Kies je voor een stukje tekst of voor rake copy? Precies.

Zij matchen technisch specialisten met grootse projecten in de energietransitie. Wij matchen missie, doelgroep en boodschap met precies de juiste tone of voice. Voor de nieuwe werken-bij website van STAR, klimt Uitgesproken Gasten in de pen. Om daar vervolgens met een alomvattend en duurzaam inzetbaar manifest uit te klimmen. Manifest zeg je? Yes. Noem het gerust een tekstueel handboek met propositie, tone of voice, persona en handige checklist. 

Is that all? In correct Nederlands: nein. We pakken door en werken aan de hand van het manifest alle webteksten uit voor deze rake website (ontwikkeld door Elephant en met een huisstijl van Dentsu). En ook daar houdt het niet op, we houden immers niet van ‘vallende sterren’. Daarom interviewen we veel medewerkers en schrijven inspirerende testimonials. We redigeren tal van vacatureteksten om nog meer rising STARS aan te spreken. En wat Uitgesproken Gasten betreft vullen we de lijst van deze top samenwerking binnenkort nog verder aan…