Ballen verstand van stilzitten

Ballen verstand van stilzitten

Ballen verstand van stilzitten

Ballen verstand van stilzitten

Sporten in Delft. En dan het liefst ook nog een beetje in de buurt. Dit platform brengt alle sporten en activiteiten in Delft in kaart. Van een uchi mata op de judomat tot een training Body Vitaal 65+. En weet je: ook wij werken ons graag in het zweet.

Oké, zo’n nieuw platform verdient het om goed gevonden te worden. Waarom? Omdat sporten goed voor je is en Delft veel sportverenigingen kent waar je terecht kan. Tijd voor een topfitte campagne dus. Zo eentje die een verhaal vertelt, blijft plakken en vanuit positieve energie in beweging brengt. Persoonlijke motivaties, echte verhalen en logische vragen spelen de hoofdrol in de verschillende crossmediale campagnes. Zo spreken we de gehele breedte van de doelgroep aan en brengen hen letterlijk en figuurlijk in beeld.

Zijn we nog op tijd om dit nog even met je te delen? Inmiddels zijn we ook al meerdere jaren betrokken bij de Delftse Sportweek. Steeds weer knallen we uit de startblokken om met authentieke content Delftenaren te motiveren mee te doen met dit sportevent. En met succes: honderden sportievelingen slingeren de sporttas over de schouders. Sporten in Delft en Uitgesproken Gasten: game, set, match made in heaven.

Marketingbureau Uitgesproken Gasten
Video afspelen