Even voorstellen…

Hi, hé, hallo… Mijn naam is Juliet Foet, een 24-jarige Leisure & Events Management studente aan de Willem de Kooning Academy. Ik ben nu twee maanden werkzaam bij Uitgesproken Gasten en druk bezig met afstuderen. Sterker nog, ik ga het laatste traject van mijn studie in en de puntjes komen langzaam op de i. Een eeuwenoud gezegd luidt: “Afstuderen kun je leren.” Met hard werken kom ik een heel eind, maar jij kan me nog nét een stapje verder helpen!

Uitgesproken Gasten is de afgelopen jaren keihard gegroeid. Supertof natuurlijk, maar soms kan er meer tijd worden vrijgemaakt voor reflectie. De vraag vanuit Uitgesproken Gasten is dat Tim en Nick (nog) duidelijker hebben wie ze als bedrijf zijn en hoe de klanten de beleving en werkzaamheden ervaren. Aan mij de uitdaging om op een duidelijke en creatieve manier een ‘belevenis’ te maken die laat zien, ruiken, horen, voelen wie of wat Uitgesproken Gasten is.

Vraag

Om dichterbij de kern te komen, wil ik graag in gesprek met mensen die hebben samengewerkt met Nick en Tim, oftewel Uitgesproken Gasten. Op dit moment heerst er het vermoeden dat (potentiële) klanten Uitgesproken Gasten direct linken met Tim en Nick als personen. Dit is een fijne connectie en een prachtig vertrekpunt voor toffe opdrachten, maar wat gebeurt er als het bedrijf een uitbreiding krijgt? Hoe reageren mensen op het feit dat iemand anders zich naast Nick en Tim voorstelt als Uitgesproken Gast? Daarom ben ik bezig met een klantonderzoek in de vorm van een interview. Wil jij jouw ervaringen met mij willen delen, enkele vragen beantwoorden en mij helpen met afstuderen én het opleveren van een ge-wel-dig beroepsproduct?

Laten we bellen, afspreken en elkaar ontmoeten. Het interview zal max 30 minuutjes duren.

Klik hier om te reageren op mijn vraag. Hopelijk tot snel.

Liefs, Juliet 

juliet@uitgesproken-gasten.nl

06 – 287 185 12
Copyright Uitgesproken Gasten 2023 Alle rechten voorbehouden